Studio

”We maken complexe en urgente sociale thema’s zoals inclusie & diversiteit en waterbewustzijn inzichtelijk en bespreekbaar.” 

Vormt de nieuwe norm

Wij geven met ons architecturaal ontwerp vorm aan een nieuwe norm.

Een nieuwe norm die schopt tegen de gevestigde orde, vastgeroeste standaarden doorbreekt en net als ieder mens altijd anders is.

Een nieuwe norm die wordt gedefinieerd doormiddel van verkenning en onderzoekend ontwerp. Aandacht vraagt voor de diversiteit van de menselijke maat in de openbare en semi-openbare ruimte en perspectief en inzicht biedt in complexe en urgente actuele thema’s.

Een nieuwe norm die rekening houdt met materialiteit, context en omgeving en belevingswerelden van verschillende gebruikers samen laat komen in bruikbare leefomgevingen en architecturale objecten.

Een nieuwe norm die streeft naar het alledaags maken van een perfect passende wereld.

Studio

Studio Corvers is een architecturale ontwerpstudio uit ‘s-Hertogenbosch opgericht door Wouter en Joost Corvers. Twee broers die al van jongs af aan een gezonde bouwlust delen en onmogelijke uitdagingen niet schuwen.

Wij werken op het snijvlak van design en architectuur waarbij we ruimtelijk ontwerp en materialiteit inzetten voor maatschappelijke impact. Hierbij houden we altijd rekening met specifieke groepen gebruikers en belevingswerelden die we samen laten komen. We bestuderen, onderzoeken en verkennen nieuwe normen.

We vervaardigen ieder project geheel zelfstandig volgens ons ‘Design & Build’ principe. Dat betekent dat we van onderzoek en ontwerp tot bouw en oplevering betrokken en verantwoordelijk zijn. Hierbij zoeken we waar nodig de cross-over met organisaties, stakeholders, specialisten en experts uit ons netwerk.

Zo bieden we nieuwe perspectieven en maken we complexe en urgente sociale thema’s zoals inclusie & diversiteit en waterbewustzijn inzichtelijk en bespreekbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief


  Naar boven
  Zit je met een complex vraagstuk binnen jouw organisatie dat je inzichtelijk en bespreekbaar wil maken? We helpen je graag.

   

  Poeldonkweg 5, P.005
  5216 JX ‘s-Hertogenbosch
  Nederland

  office@studiocorvers.com

  Wouter Corvers | LinkedIn
  +31 6 12777824
  wouter@studiocorvers.com

  Joost Corvers | LinkedIn
  +31 6 23416714
  joost@studiocorvers.com